top of page

Detox

Homeopatische Detox Therapie ( HDT)

HDT voegt een extra dimensie toe aan de Klassieke Homeopathie en legt de focus op externe factoren, zoals schadelijke stoffen, die verschillende effecten kunnen hebben op het lichaam en kunnen resulteren in gezondheidsproblemen.

Vanaf de geboorte en zelfs al ervoor, komt een mens in aanraking met stoffen die belastend kunnen zijn voor het lichaam. Het lichaam heeft uitstekende manieren om deze af te voeren, maar gaandeweg kunnen de toxische stoffen zich opstapelen en kan het lichaam deze niet meer voldoende afvoeren. Ieder mens zit anders in elkaar, dus de één zal hier meer last van hebben dan de ander. Hierdoor kunnen op den duur (chronische) klachten ontstaan.

Ook de acute en chronische gevolgen van vaccinaties kunnen goed worden behandeld. In feite kan iedere klacht verbeteren door HDT.

Human Chemistry methode: (HC)

 

De Human Chemistry methode is een revolutionaire manier om gezondheidsproblemen aan te pakken gericht op het opheffen van blokkades, waardoor het herstelproces tot op celniveau op gang komt. Met homeopathische middelen in combinatie met orthomoleculaire voedingssupplementen en voedingsadvies worden opgeslagen, belastende stoffen in het lichaam beter afgevoerd. Hierdoor worden de orgaanfuncties hersteld, zodat gezondheidsproblemen verminderen of verdwijnen.

 

Met HC kunnen langdurig bestaande (vage) klachten en klachten van ernstige chronische ziekten zoals astma, eczeem, PMS, AD(H)D, angsten, depressie, fibromyalgie, migraine, autisme, Lyme, epilepsie, diabetes type I en II, sterk verbeteren.

Voorbeelden van belastende stoffen zijn de anticonceptiepil, hormoonspiraal, verdoving bij operatie en tandheelkundige behandeling, antibiotica, hormoonzalf, vaccinaties, pijnstillers, verf- en oplosmiddelen, verdovende middelen en omgevingsvervuiling.

Orthomoleculaire voedingssupplementen zullen evt. worden voorgeschreven totdat uw lichaam weer op sterkte is. Mede door gezond te eten is uw lichaam vervolgens weer in staat om vitaminen en mineralen zelf uit de voeding te halen.

bottom of page